Diner & Conversatie (Spaans)


Twee en een half uur Spaanse les inclusief een diner

Het is moeilijk de Spaanse en Zuid-Amerikaans cultuur te begrijpen zonder een kijkje in de keuken te nemen. Spanjaarden en Zuid-Amerikanen houden van eten en lang tafelen. Tijdens het eten wordt er veel gepraat, gelachen en soms gezongen. Bij ieder feest hoort een passende maaltijd. De keukentafel is dan ook een uitstekende plek om Spaans te leren spreken en beter te begrijpen.
Daarom organiseer ik in Groningen Spaanstalige diners. De diners vinden één keer per maand plaats. Iedere avond staat in het teken van een Spaanstalig land of feest. Tijdens het diner spreek je op je eigen niveau Spaans met de andere tafelgenoten. Bovendien is er altijd een nativo aanwezig die iets vertelt over het menu en haar of zijn land van herkomst.
Een ideale en efficiënte formule, om net als de Spanjaarden en latino’s eten en praten met elkaar te combineren.

Spreek je al een beetje Spaans, heb je zin in Spaanse conversatieles en ben je nieuwsgierig naar Spaanse en Zuid-Amerikaanse eetgewoontes?

Doe dan mee met Spaanse conversatie onder het genot van een verzorgd Spaans of Zuid-Amerikaans diner, inclusief drankjes. Eenmalige deelname kost €40. Een strippenkaart voor 6 diners kost €215. Efficiënt, gezellig en educatief! Je leert beter Spaans spreken en maakt kennis met de cultuur en culinaire gewoontes in Spanje of een Zuid-Amerikaans land.

Data en tijden

Een cursus-diner Spaans wordt op de eerste of tweede woensdag van de maand gehouden. De locatie is prima met bus 7 te bereiken. Woon je in Groningen? Gebruik dan liever de fiets, want de auto parkeren kan lastig zijn.

Cena mexicana op woensdag 19 februari 2020
Thema: Andalucía

Locatie: Kraneweg 83, Groningen
Tijdstip: 19.00 – 21.30 uur

Aanmelden / Vragen?

Heb je interesse? Meld je voor 11 november aan via dit contactformulier.
Twijfel je of jouw niveau toereikend is? Bel gerust even om te overleggen: 06–12 20 11 49.